Ylämäki alamäki..



Sain mieheni vierailulle tänne Norjaan. Lomaa toki vähän varjosti se, että viidestä päivästä, jotka hän vietti täällä olin vain kaksi päivää vapaalla, toinen niistä oli hänen tulopäivänsä. Tein tänä aikana myös yhden tuplavuoron, vaikka en olisi halunnut. Ehdimme silti käydä yhdessä Drammenissa ja ilmat suosivat meitä.


Töissä on hämmennystä aiheuttanut muutetut työvuorot, joista en saanut mitään ilmoitusta. Menin listan mukaan töihin aamulla vapaapäivän jälkeen. Aamuraportilla selvisi, että listaa oli muutettu ja minulle olikin laitettu iltavuoro. Olin ihmeissäni! Miksi en saanut ilmoitusta kuten kaikista aiemmistakin muutoksista?
No, eipä siinä auttanut kuin lähteä kotiin.
Joskus se on tuulista ja toisinaan paistaa.
Tulpavuorojen ja työaikasekoilujen vuoksi koin, että kotiinlähtö olisi paras vaihtoehto. Eilen oli kuitenkin hyvä päivä töissä. Tänään taas oli vähän huonompi. Etsin kuumeisesti yhtä osoitetta, jota gps-laite ei näyttänyt oikein. Jouduin soittelemaan työkavereille ja kyselemään neuvoa. Olin jo varma että en koskaan löydä ko. osoitteseen, mutta kyllä se sieltä viimein löytyi. En ehtinyt lounaalle yhteiseen tapaamispaikkaan, vaan söin yksin, ulkona lähellä asiakkaitani. Plussana lounastaukoon lisätään hieno ilma ja upea paikka. Lounaaksi tarjoilin itselleni jäätelöä ja kahvia. Loppupäivä sujui hyvin tuttuja osoitteita koluten.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

P.s. Ensimmäinen työkeikka Norjassa; valmistelvat toimenpiteet

Mar-ra-skuuuu!

Kynttilän korvike